ACT uitje 28 maart 2015


Zaterdag 28 maart organiseerde de ACT een dag voor de leden. Normaal gesproken afsluiting van het seizoen, maar dit keer eerder.

In het Sinterklaasgedicht was opgeroepen zo veel mogelijk te komen en met volgens mij met rond de 25 aanwezigen was daar heel behoorlijk gehoor aan gegeven.

Na een super gastvrije ontvangst met koffie, thee en heerlijke cake, legde Jan uit wat een beetje de bedoeling was, al ging dat vooral over het sjoelen. Dat was het enige in competitieverband waarbij vier teams gemaakt waren. Hilarisch werd het vooral met de sjoelbak om een hoekje’.

Daarnaast konden er in de zaal verschillende spelletjes gedaan worden, dit op individuele basis. Het werd een bijzonder gezellig gebeuren waarbij menigeen ook nog kennis maakte met nieuwe spelletjes.

Ondertussen zorgden de dames
van de ACT voor een natje en een droogje oftewel een hapje en een drankje. Het werd daardoor een perfecte middag.
Rond zes uur stond het buffet klaar en je kan zeggen wat je wil: het was af! Heerlijke gerechten van gerookte kip tot salades, van eitjes met zalmmouse tot saté, voorafgegaan door een heerlijke groentesoep.

En wie nog niet bomvol zat na het eten kon nog genieten van een heerlijk dessert: bavarois, fruit slagroom, je kon je uitleven. Sonja Bakker was er waarschijnlijk gek van geworden.

Met nog even een borreltje en koffie na, kwam er een eind aan een heerlijke, gezellige middag, waar we met z’n allen echt even Together waren.

Complimenten voor de ACT, niet alleen voor de organisatie op zich, maar ook voor de fantastische bediening. Hulde! Voor wat mij betreft is zo’n dag zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes Tom