Namens het bestuur


Wanneer ik dit stukje schrijf is er al weer heel wat gebeurt binnen Together in de eerste drie maanden van dit jaar. We zijn gestart met het verzorgen van een dienst in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. Dit was de eerste keer en we hadden een grote opkomst qua leden gelukkig, dit werd dan ook een prima dienst. Ook hebben we weer een ledenvergadering gehouden en hieruit blijkt dat iedereen tevreden is zoals het nu draait bij “Together”.

En dan natuurlijk het korenfestival wat was het weer een leuke avond met een

geweldig optreden. Alles uit het hoofd gezongen wat een prima prestatie was van iedereen. Natuurlijk was het spannend of het wel ging lukken en had een ieder zo zijn bedenkingen, maar ik ben trots op ons allemaal dat we het gedaan hebben en dat het gelukt is. Wij het bestuur en Peter hopen dat we zo door kunnen blijven gaan en nog verder zullen groeien in de muziek. Met nog een aantal optredens in het vooruitzicht wens ik jullie nog veel muzikaal plezier.

Namens het bestuur groetjes Lisette.